2009. július 15., szerda

Morcos (vagyok) voltam :D

9 megjegyzés
Sajnos a bloggerben nem működik mostanában az ütemezett, jövőbe beállított posztolás funkció. Elég baj, ez egy nagyon fontos eszköz lenne pedig. Általában megírok több posztot, amikor ráérek, szépen egyenletesen beütemezem, s amikor kell, megjelenik. Hát most nem. És már hetek óta. Morcos vagyok.

Á szuper, beütemeztem és megjelent. Ezek szerint jó már.

Megjegyzések

9 megjegyzés ehhez: "Morcos (vagyok) voltam :D"

trinity írta... [Válasz erre...]
2009. július 15. 23:11

Wise Lady
ezt többen mondták-nem értem!!
Naponta így írom: este megírom-időzítem reggelre és megjelenik...

Ugyanakkor 2 hónapja talán ugyanezzel a gonddal küzdöttem, akkor mindenki másnak működött..

Most akkor hogy is van ez???
Valami nem stimmel, az biztos....

Lilla írta... [Válasz erre...]
2009. július 15. 23:46

bár az időzítőjét még nem próbáltam, de a windows live writer sokkal jobb mint a blogger böngészős bevitele. és automatikusan menti a gépedre a benne írt bejegyzéseket... és képet is lehet vele szerkeszteni.

sedith írta... [Válasz erre...]
2009. július 16. 6:03

Örülök, hogy már működik!:) Én vagy két hete próbáltam ki először ezt a funkciót és szépen működött, nem volt baj. Bár jóval korábbi posztok megjelenítésére többet használom (másk napló átmentése ide) és úgy is gond nélkül funkcionál.

sedith írta... [Válasz erre...]
2009. július 16. 6:07

Na, akkor hogy én is morcoskodjak vagy mi... Engem sokkal jobban zavar, hogy legújabban, pl. nálad, megíroma kommentet és nincs szóellenőrzés. Elküldöm és akkor utána jelenik meg a szövegem előnézete és a szóellenőrzés. Oké lenne, ha még módosíthatnám a szövegemet, de nem lehet. Persze, nem telik ez olyan rengeteg időbe, de akkor is zavaró és nem értem miért kell bonyolítani az egyszerűt, ami eddig jól működött. Talán te tudsz ésszerűbb magyarázatot erre?

szepyke írta... [Válasz erre...]
2009. július 16. 7:47

Tegnap még nem működött, mert éjjel megírtam valamit, beállítottam reggel 7:40-re és nem jelent meg. Utána rányomtam, hogy megjelenés, és hopp, megjelent. Nem értem. De több minden nem működik. Limaránál például többször nem tudok kommentelni, gondolom a nagy nézettség miatt, ezt még érteném is. De egy csomó helyen megírom a kommentet, elküldeném, nem kér ellenőrzést, majd olyan, mintha elküldené, aztán visszadom és akkor kell beírnom a betűsort, amit kidob. Nálad is így van Wise Lady, már többször veszett így el kommentem. Volt, hogy elküldtem a hozzászólásomat, kiléptem, és amikor visszamentem megnézni, hogy mi a válasz, akkor láttam, hogy nem írtam semmit.

szepyke írta... [Válasz erre...]
2009. július 16. 7:48

Ez előbbi kommentet harmadszorra tudtam most is elküldeni. Nem értem, hogy miért csinálja ezt....

sedith írta... [Válasz erre...]
2009. július 16. 8:06

Szepyke, pontosan erről írtam én is, az utólagos szóellenőrzésről. Eleinte én is azt hittem, elküldtem és végül láttam, hoyg nics sehol a komment.

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2009. július 16. 8:29

Ja, hát ingyenes szolgáltatás, ne várjunk sokat.
Ezt a kommentelős dolgot már én is tapasztaltam másnál, szerintem ez akkor van, ha nem az eredeti sablont használod. Nálam se az van, talán ezért.
Az ütemezésről olvastam a blogger supportja azt írta, hogy nem mindenkinél működik, gondok vannak vele. Én ezt nem értem, mert valami vagy működik vagy nem, az hogy lehet, hogy egyeseknél igen, másoknál nem.

Chef Viki írta... [Válasz erre...]
2009. július 16. 9:46

Pont ezzel a hibával küzdöttem heteken át, az, hogy morcos voltam, nem a legjobb szó :-) Egyik napról a másikra megjavult, pedig semmit nem tettem az ügy érdekében.

Hisztis blogspot!

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com