2009. július 6., hétfő

Malackaraj

0 megjegyzés

Már régóta itt lapulnak a képek a számítógépemen, de valahogy eddig még nem került rá sor. Pedig többször is nekifogtam, s aztán ki tudja miért, végleges poszt nem lett belőle. Pedig semmi különös, nem tart sokáig.
No de gondoltam, most már aztán tényleg aktuális.



A malachúst két darabba vágom, karajra és a hasa aljára. Megsózom, jénai tálba rakom, evőkanálnyi sertészsírt teszek rá. Lefedem, és a sütőben 180 fokon egy órát sütöm. Akkor a fedőt leveszem, a levet egy kis tálba leöntöm. Evőkanállal óvatosan leszedem a zsírt, amit visszateszek a húsra, és fedő nélkül pirosra sütöm. A levet besűrítem lángon és mártásként tálalom hozzá, kevés majorannáva és borssal ízesítve.

Megjegyzések

0 megjegyzés ehhez: "Malackaraj"

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com