2009. június 4., csütörtök

Sült parázskrumpli

2 megjegyzés




Nagyon szép parázskrumplit kaptam, s mivel nemrég készítettem dinsztelt újkrumplit, hát most bő olajban megsütöttem. Hámozni nem szükséges, héjával sütve is nagyon finom, de annyira könnyű volt hámozni, egy-két mozdulattal le lehetett tolni a héját, így most megkapargattam. Egy lábosba olajat tettem, ebben sütöttem meg a krumplikat. Sült kacsacombhoz ettük, pecsenyelémártással és hagymasalátával.

Megjegyzések

2 megjegyzés ehhez: "Sült parázskrumpli"

Fruzska írta... [Válasz erre...]
2009. június 4. 14:26

Nagyon szép a színük, biztos nagyon finik is. Ha én te lennék, tettem volna az olajba egy ág rozmaringot és egy gerezd fokhagymát csak úgy hámozatlanul. Fenséges, egyszer próbáld ki:)

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2009. június 4. 16:24

Igen, nagyon jó a tipp, dinsztelt újkrumpliba szoktam is rozmaringot tenni, sültbe nem, de igazad van, biztos nem rontja el. A fokhagymát sajnos nem szereti a kisfiam, így csak akkor használok, ha nincs itthon, vagy el tudom különíteni az ő adagját a mienktől.

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com