2009. június 27., szombat

Hamburgerszósz

0 megjegyzés

A hamburgerszósz a Fűszer és Lélek blogról való. Én csemegeuborka helyett kovászos uborkával készítettem, mert épp az volt itthon. Tényleg nagyon finom, az ezersziget szószhoz nagyon hasonlít, akár salátára is el tudom képzelni.
Köszönöm Fűszeres Eszternek a receptet!

A "tökéletes hamburger" projekt 2. része:

Hamburgerszósz



Hozzávalók:
1 rész majonéz (3 kávéskanál)
1/3 rész ketchup (1 kávéskanál)
1/3 rész nagyon apróra vágott csemegeuborka (nálam kovászos uborka)
1/3 rész nagyon apróra vágott lilahagyma
só, bors, kevés méz és ecet (én ecetet nem tettem hozzá)

Elkészítés:
A hagymát, uborkát nagyobb darabokra vágom, beleteszem az aprítóba és apróra vagdalom. Minden más hozzávalót is beleteszek, és az egészet krémesre forgattatom a géppel.

Megjegyzések

0 megjegyzés ehhez: "Hamburgerszósz"

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com