2009. június 9., kedd

Hét apróság magamról

5 megjegyzés

Szepykétől kaptam a labdát, amit majd tovább is kell adnom, áruljak el 7 apróságot önmagamról, amit megosztanék blogom olvasóival. Nehéz és könnyű is egyben, kicsit el is gondolkodtatott, hétnél több is eszembe jutott. Hát lássuk.

1. Általában elégedett vagyok és észreveszem a jót, tudok örülni annak, amim van. Nap mint nap tudatában vagyok annak, hogy mennyire szerencsésnek mondhatom magam. 6 669 705 650 ember élt a Földön ez év kezdetén, és én valószínűleg benne vagyok abban az 5%-ban, aki a legjobb helyen született, és minőségi életet élhet. Nőként meg pláne. Dolgozom, családom van, kisebb gondoktól eltekintve egészségesek vagyunk, megélünk (a pénz persze lehetne több), a gyerekeim boldogulnak, emancipáltan élhetek, hódolhatok a kedvteléseimnek. Vidéken, szép házban élünk, sok kultúrális eseményen és egyéb programon veszünk részt. Magyarországon nincsenek nagyobb természeti csapások, ha baj ért, kilábaltam, és még sorolhatnám.
2. Az évek során jól megtanultam a számítógéppel bánni, szenvedélyemmé vált a web. A képszerkesztés, weboldalépítés, programozás. Gyakorlatilag minden szabadidőm a számítógép előtt töltöm, és nem teszek egy lépést sem laptop nélkül.
A profilomnál látható grafika egy vektorgrafika az egyik fényképemről, ami két éve készült. Ezt én készítettem, nagyjából hasonlít rám.
3. Nagyon sokféle, érdekes és szerteágazó munkám volt már eddig, a fizikaitól a kutató munkákig.
4. 3 gyermeket szültem és férjem révén kettőt nászajándékba kaptam, így öt gyereket neveltünk, mára már a nagyok elkerültek tanulni. Sok évig 7 fős háztartást vezettem.
5. Leginkább racionális, rendszerező, logikus lény vagyok, az a halálom, amikor összevissza mennek a dolgok. Kételkedő alkat lévén nem tudom vakon, hívőként elkötelezni eszmék mellett magam.
6. Rengeteget olvastam és olvasok, nem sok kézműves- és kézimunka fajta van, amit nem próbáltam. Profi módon varrok. Ma már a számítógépen végzett munkám (és szórakozásom) háttérbe szorítja ezeket.
7. Nem ütöm bele az orrom mások dolgába, nem pletykálok, nem fúrok senkit. Szándékosan nem bántom meg az embereket. De ha velem szemben valaki így viselkedik, akkor nagyon megbántódom, és onnantól levegőnek nézem az illetőt. Ebből a szempontból rendkívül haragtartó vagyok és évekig sem bocsátok meg.

Tovább dobom a labdát:
Sedithnek
Bombadil Tomának
Csonginak

Megjegyzések

5 megjegyzés ehhez: "Hét apróság magamról"

csongi írta... [Válasz erre...]
2009. június 10. 6:44

Köszönöm, hogy kíváncsi vagy 7 apróságra rólam. Ígérem hamarosan leírom.

szepyke írta... [Válasz erre...]
2009. június 10. 9:53

Sok sok szépséget és örömöt adhat 7 emberre főzni, ennyi embernek ételt készíteni. Persze rengeteg munkát is, de gondolom, hogy a visszafelé áramló szeretet ezt kárpótolja.

duende írta... [Válasz erre...]
2009. június 10. 23:04

Ilyennek képzeltelek. :)

Nem sokban hasonlítunk, de egy egyezést találtam. Én is tudok mindenféle kézimunkát, és nagyon jól varrok is. Csipkeverni is tudok. Ügyes kezem volt mindig.

Szűz vagy, vagy vízöntő? :)
(vagy nem talált egyik sem? :)) )

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2009. június 11. 0:27

No hát nem. Bak vagyok, két lábbal a földön, megrögzött strukturalista, meglehetős természettudományos képzettséggel.

duende írta... [Válasz erre...]
2009. június 11. 7:50

:)) Miután elküldtem a kommentet, akkor jöttem rá, hogy még bak lehetsz! :))

Az egyik hugom bak, és hasonló energiátok vannak. :)

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com