2009. május 25., hétfő

Sült oldalas

3 megjegyzés



Az oldalast bekenem fűszerekkel, épp ami eszembe jut és megsózom. Magas falú cseréptálba belekanyarítom úgy, hogy a csontvégeken álljon. Meglocsolom olajjal, alufóliával lefedem. 200 fokos sütőben kb. 1 és negyed óráig sütöm. Leveszem a fóliát és még negyedórát pirítom.

Megjegyzések

3 megjegyzés ehhez: "Sült oldalas"

szepyke írta... [Válasz erre...]
2009. május 25. 21:24

Ó, hát itt van a kis édes! Hát, így, hogy jobban látszik, még dögösebb! :-))

szepyke írta... [Válasz erre...]
2009. május 26. 23:56

Muszáj voltam ma többször is ránézni erre a helyes darabra, valahogy érzem még az izét is... Nagyon jól néz ki. :-)

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2009. május 28. 0:58

Nagyon finom is volt, külseje roppanós, pirosra sült, de amúgy omlós, puha.

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com