2009. április 18., szombat

Disznótoros kolbász karikáskrumplival

0 megjegyzés

Disznótoros karikáskrumplival




Hozzávalók:
1- 1,5 kg krumpli
rizseshurka, kolbász, véreshurka (ami van)
kevés olaj


Elkészítés:
A sütőt 220 fokra melegítem. A krumplit meghámozom, karikára vágom, belehalmozom egy fémtepsibe. Megsózom és kevés olajjal meglocsolom. Fakanállal jól összekeverem, hogy minden krumpliszelet sós és olajos legyen. Betolom a sütőbe és 15-20 percet sütöm. Ekkor ráhelyezem a tetejére a kolbászt és visszatolom sülni. Félóra múltán megnézem. Akkor van kész, ha a krumpli megsült, ez összesen kb. 50-60 perc. A disznótoroshoz hozzá sem kell nyúlni, nem kell forgatni, piszkálni. Túlsütni nem szabad, a hurka általában eleve abált, de ennyi idő alatt a kolbász is megsül.

Megjegyzések

0 megjegyzés ehhez: "Disznótoros kolbász karikáskrumplival"

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com