2009. március 20., péntek

Mustáros sertéssült

0 megjegyzés

Ez a husi készült a tegnapi ebédemhez a cikóriasalátához. Nagyon összeillettek.

Mustáros sertéssült



Hozzávalók:
4 db 2 cm vastagra vágott rövidkarajszelet
vaj
tetejére:
1 teáskanál vaj
1 evőkanál mustár
2 evőkanál durvára reszelt házi zsemlemorzsa
1 evőkanál szójaszósz
2 kávéskanál Worcestershire szósz
2 kávéskanál paradicsompüré


Elkészítés:
A felsorolt fűszereket egy tálkában összekeverjük.
Egy vastagtalpú nehéz serpenyőt felforrósítunk (én teflont használok, nehéz, zománcozott) és beledobunk egy evőkanálnyi vajat. Ezt is felforrósítjuk, és a hússzeleteket egyenként minden oldalukon átpirítjuk, ezután beletesszük egy kisebb hússütő tepsibe, a tetejére kenjük a keveréket, és közepesen meleg sütőbe toljuk. Addig sütjük, amíg a keverék picit megpirul a tetején. Ezután kivesszük, és 3-4 percig még állni hagyjuk, így még továbbkészül.
Salátával finom és gyorsan elkészülő étel.

Megjegyzések

0 megjegyzés ehhez: "Mustáros sertéssült"

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com