2009. március 23., hétfő

Cikkek

3 megjegyzés
Kedves Olvasóm!
Ebben a blogban nemcsak recepteket teszek közzé, hanem időnként cikkeket is. Kettő már meg is jelent. Amelyik cikknél nem találtok forrást, az azért van, mert az a saját cikkem, nincs hozzá forrás, nem a gugliból van, hanem én írtam, a saját véleményem, saját tudásom, tapasztalatom tükrözi. Amennyiben felhasználok forrást, azt fel fogom tüntetni. Olyan magától értetődő , mindenki által közismert tényekre, mint a finomliszt fehér, a tojás törékeny, a tűz meleg, azonban nem fogok hivatkozást írni, még ha millió helyen szerepel is az interneten.
Látogassatok továbbra is, szívesen veszem a dícséretet és a kritikát is. Ha valami ici-picivel hozzá tudok járulni a konyhátokhoz, örülni fogok neki.

Megjegyzések

3 megjegyzés ehhez: "Cikkek"

Névtelen írta... [Válasz erre...]
2009. március 23. 18:47

Kedves Wise Lady! Én nagyon szeretek hozzád járni, tetszik a stílusod. Az pedig, hogy a képeidet felhasználhatják, dícséretes és nagylelkűségre vall. A többiek példát vehetnek rólad, egyeseknek annyira elborul az agyuk ha a képjüket felhasználja valaki, hogy szívinfarktus közeli állapotba kerülnek. Szánalmas!
Mégegyszer gratulálok, én minden nap visszajövök!
E.

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2009. március 23. 19:28

Köszönöm. Várlak.

Lilahangya írta... [Válasz erre...]
2009. március 23. 20:17

Kedves E, nem kotozkodes vegett, csak a huseg kedveert: Wise Lady azt irja, hogy a szoveg es a kep modositas nelkul, a kepeken a Wise Lady felirattal egyutt hasznalhato fel. Azt hiszem a kepekkel kapcsolatban "hisztizok" ilyen felhasznalas eseten tobbnyire nem sirnak, hacsak nem kizarolagossagot jegyeztek a kepeikre. Ami azert ertheto, nem? A gond soha nem nem a "tovabbadom a baratnomnek" tipusu felhasznalokkal van, hanem a masok tollaival ekeskedokkel ill. azokkal, akik meg penzt is csiholnak az idegen tollakbol. Az ilyenekert azt gondolom jogos a mergelodes, nem?

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com